Democrația domnește (la ordinul stăpînilor)

 

 

 

                     

 

După cele 100000 de mesaje brutale și confidențiale între Miniștri ai Guvernului britanic, publicate recent de Daily Telegraph) numai bolnavii de ideologie se mai pot îndoi. Mascarada COVID a fost premeditată și propagată spre prostime (fosta societate liberă, deschisă și democratică). Regizorul-delincvent: aparatul reunit al instituțiilor politice, administrative și de presă. Păzitorii democrației. Mai curînd, gardienii unui regim ce-și poartă numele sub cea mai strictă supraveghere.

Proiectanții mascaradei vorbesc în clar și nu se feresc de ticăloșia propriilor cuvine. Totul se poate citi în muntele de mesaje WhatsApp publicat de Daily Telegraph:

-    trebuie să-i speriem pînă le cad pantalonii!

-    cînd lansăm știrea despre apariția unei noi variante de virus?

-    pe cine trimitem la televizor ca să îi panicăm?

-    modelele cu care am lucrat sînt greșite dar mergem înainte.

Succesul planetar al acestei operații mustind de minciună și dispreț spune un singur lucru: șantajul emoțional și controlul informativ la nivel de masă există și nu dau greș. Puterea fărădelegii nu e o glumă. Rînjetul ei incurabil trebuie să ne intre bine în cap. Orice fabricație scelerată, orice angoasă circulară, orice elan tembel și orice îndemn la ura de celălalt pot fi pregătite și puse la lucru, fără temeri. Orice emoție nesăbuită și orice orbire clarvăzătoare, pînă și dereglarea copiilor sau eliminarea bătrînilor sînt posibile și,în plus, pot fi ancorate superb într-un alibi științific.

Dacă apeși pe butoanele potrivite, dacă legi prostimea la ochi și dacă deschizi din timp robinetele care inundă sistemul cu socio-narcotice, masa se va încolona. Frica va prelua puterea și o va așeza la picioarele escrocilor de la vîrf. Nimic mai sigur decît triumful răului și cointersarea maselor în propria suferință.

Dar pentru asta e nevoie de cooperare și acord între regizori.Între politicieni, adminstrație, presă, serviciile de informații,universitari și companiile de mare gabarit. Nimic nu poate garanta mai bine conlucrarea acestor foste instituții separate decît apartenența comună la unul și același cerc de interese. Iar asta înseamnă unificarea unor grupuri profesional diverse. Lucrarea nu mai e un proiect. Fuziunea părților a avut loc demult, la umbra epopeică a tiradelor despre democrație și progres. Tehnic, i se mai spune și globalizare. Moral, numele acestei confluențe e aroganță de castă superioară. Mai intersant e numele politic: democrație defunctă.

În fața acestor operații de control din ce în ce mai largi, teoria conspirației devine o abordare de bun simț, ba chiar o dovadă de echilbru și cumpătare. Aici e cel mai nefericit efect al noii gramatici elitare care deține lumea și poartă în lesă mulțimile. Ultimul refugiu al minții în căutare de certitudini e suspiciunea neagră. Ultima speranță e pesimismul fără excepții. Și, cum altfel?    

Frauda e universală. Autorii ei sint o rețea impenetrabilă, convinsă de gloria propriei tîmpenii și mereu gata să îndoaie limbajul spre a-și etala măreția. Liderii și miniciunile castei au imunitate totală. Vremurile cruciadei anti-corupție, epoca libertății și a gîndirii științifice lucrează, mereu, pentru aceleași lucruri: fortificarea liderilor, absolvirea purtătorilor de lozinci, îngroparea ultimei urme de conștiință și premierea șarlatanilor titrați. Nimeni nu răspunde și nu e răspunzător. În acest univers care nu se mai teme de nimic și ascultă doar de propriul ei Zeu  (cornut) imunitatea e noua proprietate genetică a elitelor. Divinitatea lor e anti-cristică și dincolo de dubiu.

Decesele trecute și viitoare sub regia vracilor oficiali, deformarea psihică a copiilor și vătămarea generațiilor ce vin nu contează pentru că nu există. Și nu există pentru că, deși există, sînt ilegale pentru establishment. Falsificarea continuă a datelor și a raportărilor, concedierile arbitrare, faliemntele fără recurs, contractele faraonice de zeci de miliarde pentru vaccinuri netestate și imprevizibile, au fost declarate nule. Toate întemeiază profesia de bază și legămîntul secret al șefimii planetare. Democrație? Negreșit! Mai exact: puritatea umană și politică pe care o apărăm în Ucraina.

Dar, așa cum poți infesta sau incendia propagandistic nenumărate suflete și minți, poți, la nevoie, curăța și răci aceleași suflete și minți. Uitarea poate fi la fel de bine insuflată sau provocată. Amnezia programată e și ea o tehnică bine pusă la punct. Așa a apărut, acolo, unde pînă mai ieri, tronau detaliile foioase și fioroase ale pericolului virusologic, uitarea deplină. COVID? A fost cîndva sau deloc. Experții și logoreea lor preventivă, politicienii solemni cu halatul pe umeri, jurnaliștii îngrijorați de soarta societății au dispărut nevăzuți de pe ecrane și de pe net.

Toată lumea care e cineva și ne-a apărut cîndva a dispărut undeva. Unde? În norul cu imunitate, impecabil camuflați de nesimțirea stăpînului de robi cănd întemnițați, cînd scoși la aer. Von der Leyen și-a șters corespondența contractuală cu Pfizer și e de neatins. Modelul e vechi și verificat, din vremea în care Hillary Clinton distrugea miile de mailuri ce o legau de asasiunarea amabasadorului american în Libia. La fel, în cazul Hunter Biden, Fiul Prezidențial-Prerfect, Prfect al mocirlei energo-ukrainene. La fel ca marea presă a Statelor Unite care și-a intoxicat patru ani publicul cu mantra ”Trump e omul rușilor”. Aceeași presă remarcă acum, în treacăt, că ipoteza nu se verifică. La fel ca New York Times care i-a declarat extremiști pe cei ce bănuiau o emisie de laborator chineză la originea epidemiei COVID. Acum, același ziar e tentat să creadă că virusul vine dintr-un laborator chinez. Ei și? Se va sancționa presa pe ea însăși? Se va auto-critica o castă care deține Adevărul Unic și îl asmute ori de cîte ori are nevoie să încă un popor și încă o felie din libertatea lui?    

In concluzie, democratia domenste. La ordinul stăpînilor.

Comments

Popular posts from this blog

Rusia va cîștiga războiul pe care îl va pierde împreună cu Occidentul

Sfîrșitul Europei - sub Baltica

Nimic+